jobbintervjuet

Det å dra på jobbintervju er en slitsom affære. Tankene flyr i tiden før. Hvordan skal man forberede seg? Hvilke spørsmål kommer man til å få? Kommer man til å kunne klare å svare godt nok på dem? Er man egentlig kvalifisert til stillingen?
Så var det klærne da, hvilke type klær passer seg? Vi i Randstad har vært på begge sider av bordet svært mange ganger, og kan her hjelpe deg med de fleste spørsmålene du kan tenke deg.
Og du? Alltid kle deg pent på intervju. 

jobbintervju på video?

I løpet av den siste tiden har videointervju blitt en naturlig del av ansettelsesprosessen mange steder. Koronaviruset satte en bråstopp …

hvordan lykkes på jobbintervjuet?

Mange blir nervøse rett før man går inn i et intervju, det er svært forståelig. Man ønsker å svare best mulig for seg, slik at man fremstår som en god kandidat. Heidi, som beskriver seg selv som stille og forsiktig, tok en prat med vår seniorkonsulent Anita for å finne ut hvor mye man egentlig bør selge seg inn på et intervju.

hvordan gjennomføre jobbintervjuet.

Når du har blitt bedt om å stille på et jobbintervju har arbeidsgiveren sett for seg at du er i besittelse av egenskaper som er nødvendig for å være kvalifisert til stillingen. Ved å forberede deg godt styrker du din muligheter for å komme videre i prosessen.

hvordan følge opp etter jobbintervjuet.

Mange ansettelsesprosesser drar noe ut i tid, og av og til må du gjennom flere intervjurunder. Men til slutt kommer den i mål, og du får tilbud eller avslag. For din egen del kan det være nyttig og evaluere prosessen

hvordan bør man kle seg på jobbintervju?

Det er mye man må tenke på før man møter på jobbintervju, og hvordan du kler deg er intet unntak. Klærne du bruker sender ut signaler til de rundt deg, og i intervjusammenheng er det viktig at det du har på deg speiler dine beste kvaliteter.

videointervju: «Lys, kamera … bukser»

Jobbintervju via video blir stadig vanligere. For mange av oss kan det oppleves som litt ubehagelig og uvant. Du føler deg ikke helt trygg på å snakke til et kamera. Å få et godt resultat kommer ikke av seg selv, men du kan enkelt gjøre noen grep som gjør opplevelsen mye bedre.

kroppsspråket kan avsløre deg.

«Kroppsspråk» er et begrep som definerer hvordan kroppen vår sender signaler, ofte ubevisst, som speiler våre følelser. Det vi sier henger sammen med mimikk og kroppsspråk, og er grunnleggende for menneskets kommunikasjon.

5 raske tips for et godt jobbintervju.

Selv om jobbintervjuer er forskjellige fra gang til gang, er det alltid forberedelsene dine som vil avgjøre om du kommer til å lykkes eller ikke. Her kommer 5 raske tips for hvordan du skal gjennomføre et best mulig intervju.

arbeidsgiver?

randstad hjelper din organisasjon å oppnå sitt fulle potensial.