cv og bilde

Hva skal være med i en CV? Skal man starte med den første jobben? Den siste? Hvor langt bakover skal jeg ta med? Er det bedre om den er lang eller kort? Skal bilde være på søknaden eller på CVen? Kan man bare bruke profilbildet man har i sosiale medier? Farger? Svart/hvitt?

Om dette er spørsmål du stiller deg i prosessen med å skrive CVen din, har du kommet til rett plass, her har vi i Randstad samlet innhold hvor vi kan besvare alle dine spørsmål rundt dette.

hvordan skrive en god CV

Det å skrive en god CV kan være en utfordring. Hva skal man ha med – og hva skal man ta bort? Randstad hjelper deg med dette. David er på jobbjakt, og møtte vår seniorkonsulent Anita til en prat om hvordan han med enkle grep kunne forbedre CVen sin.

slik forklarer du hullene i CV-en.

Sykmeldt, arbeidsledig eller sittet i fengsel? Enkelte ting føles kanskje ekstra vanskelig å snakke om i et jobbintervju. Slik forklarer du hullene i CV-en din på en best mulig måte.

fem tips for å få en bedre CV.

Når du leverer en jobbsøknad er CV-en din er ofte det den første kontakten du vil ha med en potensiell arbeidsgiver. Det er derfor viktig å sørge for at den er så god som mulig, slik at du blir innkalt til jobbintervju.

hvordan ta et godt profilbilde.

Enten du skriver CV eller registrerer en konto på sosiale medier, så er profilbildet ditt ett av de viktigste elementene.Med noen enkle grep gjør du det beste ut av profilbildet ditt.

arbeidsgiver?

randstad hjelper din organisasjon å oppnå sitt fulle potensial.