øvrig

Her har vi samlet en rekke aktuelle saker som kan være smart å lese i prosessen med å få en ny jobb.

ny jobb i 2021?

Mange av oss har målsetninger og ønsker knyttet til jobb. Selv om koronapandemien har endret planene for mange av oss …

hvordan få en perfekt linkedin-profil.

Å ha en LinkedIn-profil er noe du ikke kommer unna hvis du mener alvor i din jakt på ny jobb i 2019. Over en million arbeidstakere i Norge har profil, så her vil du kunne møte gamle og nye kollegaer, etablere nye relasjoner og nå til potensielle arbeidsgivere. Markedssjef i Randstad, Christian Børresen, gir noen tips for hvordan du skal kunne få en best mulig profil.

hva er linkedin?

LinkedIn brukes av mange som et utstillingsvindu mot potensielle nye arbeidsgivere, og det er også mulig å søke jobber direkte …

sju vanlige feil på linkedin.

En velutformet LinkedIn-profil blir viktigere og viktigere når du søker jobb. Her er de syv vanligste feilene du bør unngå for å øke interessen for din profil.

få maksimalt ut av jobbjakten ved hjelp av sosiale medier.

I stedet for annonsering, blir det mer og mer vanlig at rekruttererne selv søker opp kandidater. Dette skjer via nettverk, kontakter og CV-databaser, men også ved hjelp av sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Du har derfor mye å vinne på å holde den digitale profilen oppdatert.

hvordan få jobb uten arbeidserfaring.

Nyutdannede står gjerne overfor et dilemma: Hvordan få en jobb uten erfaring, og hvordan få erfaring uten en jobb? Ingen grunn til bekymring, i dagens kandidatdrevne arbeidsmarked, står nyutdannede i dag sterkere enn forgjengerne sine når det gjelder å finne jobb.

hvordan søke jobb uten relevant erfaring

Hvis du har bestemt deg for å søke på en ny jobb og kommer over den perfekte stillingen, men mangler erfaringen som kreves, tenker du kanskje at alt håp er ute. Men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet.

snart ferdig utdannet – hvor starter jobbsøkingen?

Jeg er snart ferdigutdannet og klar til å starte med jobbsøkingsprosessen. Når studentlivet avsluttes må en begynne å tenke på hvordan en skal komme seg inn i arbeidsmarkedet. Spørsmålet er bare: hvordan? For helt ærlig, jeg gruer meg til jeg er ferdig studert.

slik bruker du referanser.

Når du søker jobb er det mange som stresser med å få en så god CV og søknad som mulig. Kanskje er du også nervøs og spent før intervjuet, og jobber med å øver på spørsmålene du tror du vil få?

arbeidsgiver?

randstad hjelper din organisasjon å oppnå sitt fulle potensial.