øvrig

Her har vi samlet en rekke aktuelle saker som kan være smart å lese i prosessen med å få en ny jobb.

hvordan få en perfekt linkedin-profil.

Å ha en LinkedIn-profil er noe du ikke kommer unna hvis du mener alvor i din jakt på ny jobb i 2019. Over en million arbeidstakere i Norge har profil, så her vil du kunne møte gamle og nye kollegaer, etablere nye relasjoner og nå til potensielle arbeidsgivere. Markedssjef i Randstad, Christian Børresen, gir noen tips for hvordan du skal kunne få en best mulig profil.

Les mer »

sju vanlige feil på linkedin.

En velutformet LinkedIn-profil blir viktigere og viktigere når du søker jobb. Her er de syv vanligste feilene du bør unngå for å øke interessen for din profil.

Les mer »

få maksimalt ut av jobbjakten ved hjelp av sosiale medier.

I stedet for annonsering, blir det mer og mer vanlig at rekruttererne selv søker opp kandidater. Dette skjer via nettverk, kontakter og CV-databaser, men også ved hjelp av sosiale medier som LinkedIn og Facebook. Du har derfor mye å vinne på å holde den digitale profilen oppdatert.

Les mer »

hvordan få jobb uten arbeidserfaring.

Nyutdannede står gjerne overfor et dilemma: Hvordan få en jobb uten erfaring, og hvordan få erfaring uten en jobb? Ingen grunn til bekymring, i dagens kandidatdrevne arbeidsmarked, står nyutdannede i dag sterkere enn forgjengerne sine når det gjelder å finne jobb.

Les mer »

hvordan søke jobb uten relevant erfaring

Hvis du har bestemt deg for å søke på en ny jobb og kommer over den perfekte stillingen, men mangler erfaringen som kreves, tenker du kanskje at alt håp er ute. Men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet.

Les mer »

snart ferdig utdannet – hvor starter jobbsøkingen?

Jeg er snart ferdigutdannet og klar til å starte med jobbsøkingsprosessen. Når studentlivet avsluttes må en begynne å tenke på hvordan en skal komme seg inn i arbeidsmarkedet. Spørsmålet er bare: hvordan? For helt ærlig, jeg gruer meg til jeg er ferdig studert.

Les mer »

slik bruker du referanser.

Når du søker jobb er det mange som stresser med å få en så god CV og søknad som mulig. Kanskje er du også nervøs og spent før intervjuet, og jobber med å øver på spørsmålene du tror du vil få?

Les mer »

arbeidsgiver?

randstad hjelper din organisasjon å oppnå sitt fulle potensial.