kom i gang

Det å starte i en ny jobb er ikke alltid enkelt, om man er nyutdannet – og aldri har hatt en jobb, eller at man rett og slett ønsker en ny arbeidsplass. Uansett situasjon vil det alltid være problemstillinger og utfordringer du ikke umiddelbart vet svaret på. Vi her i Randstad har gjennom mange år sett de fleste situasjoner, mennesker og utfordringer. Derfor kan vi  bruke denne erfaringen til å hjelpe best mulig i det du setter i gang prosessen med en ny jobb.

ny jobb i 2021?

Mange av oss har målsetninger og ønsker knyttet til jobb. Selv om koronapandemien har endret planene for mange av oss …

hva er linkedin?

LinkedIn brukes av mange som et utstillingsvindu mot potensielle nye arbeidsgivere, og det er også mulig å søke jobber direkte …

hvordan få jobb uten arbeidserfaring.

Nyutdannede står gjerne overfor et dilemma: Hvordan få en jobb uten erfaring, og hvordan få erfaring uten en jobb? Ingen grunn til bekymring, i dagens kandidatdrevne arbeidsmarked, står nyutdannede i dag sterkere enn forgjengerne sine når det gjelder å finne jobb.

hvordan søke jobb uten relevant erfaring

Hvis du har bestemt deg for å søke på en ny jobb og kommer over den perfekte stillingen, men mangler erfaringen som kreves, tenker du kanskje at alt håp er ute. Men det trenger ikke nødvendigvis å være tilfellet.

snart ferdig utdannet – hvor starter jobbsøkingen?

Jeg er snart ferdigutdannet og klar til å starte med jobbsøkingsprosessen. Når studentlivet avsluttes må en begynne å tenke på hvordan en skal komme seg inn i arbeidsmarkedet. Spørsmålet er bare: hvordan? For helt ærlig, jeg gruer meg til jeg er ferdig studert.

arbeidsgiver?

randstad hjelper din organisasjon å oppnå sitt fulle potensial.